Platja d’Aro tindrà una finestreta única tributària de l’Agència Tributària de Catalunya després de l’estiu

També hi haurà oficines o finestretes úniques a Calonge, Begur, Palamós i La Bisbal d’Empordà

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha signat un conveni l’Agència Tributària catalana per l’adhesió de l’ens comarcal a la xarxa Tributs de Catalunya. Fruit d’aquest conveni, les oficines que té el Consell Comarcal a Platja d’Aro, La Bisbal d’Empordà, Calonge, Begur i Palamós, a partir del setembre, actuaran com a finestreta única i punt d’assistència tributària. L’oficina del Consell Comarcal a Platja d’Aro està situada al carrer Verdaguer, 13B (davant l’edifici de l’ajuntament).

Amb la posada en marxa de les noves finestretes úniques al Baix Empordà, l’Agència Tributària de Catalunya vol ser més pròxima als ciutadans i ser més eficient. La xarxa de finestretes úniques que hi ha arreu del territori català ofereixen assessorament i permeten als ciutadans realitzar qualsevol tràmit vinculat a la recaptació d’impostos i presentació de declaracions, d’acord a la legislació vigent.

El conveni que han firmat el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Agència Tributària de Catalunya també preveu l’obertura d’una oficina de l’ens tributari a la capital de comarca. El Consell Comarcal cedirà a l’agència un espai de les seves oficines centrals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.