Fetus, Los Tiki Phantoms, Eduard Gener, Sloppy Beats, Marc Armengol, la Big Band del CMG i Havàname obriran, aquest dissabte, Estereofònics, la marca de festivals musicals de Castell-Platja d’Aro

Demà es farà la presentació oficial i s’anunciarà tota la programació 2017

Aquest dissabte, entre les cinc i les vuit del vespre, la Plaça Major, l’Avinguda de la Pau i el carrer Doctor Fleming, de Platja d’Aro, seran els escenaris de presentació de la programació d’Estereofònics, la marca de festivals musicals de Castell-Platja d’Aro. Un tastet de la majoria d’estils musicals que sonaran al municipi fins a la tardor com el Surf, Jazz, Swing, Havaneres, Guitarra, Rockn’Roll, Rhytm’nblues i Funky i Soul.

El cartell del concert inaugural d’aquest dissabte inclou les actuacions gratuïtes de vuit formacions i estils diferents. Entre les sis i les vuit, actuaran al carrer Doctor Flemig, Fetus i los Tiki Phantoms. Entre les cinc i les vuit, actuaran a l’Avinguda de la Pau, Eduard Gener, Sloopy Beats i Marc Armengol. I entre les sis i les vuit, a la Plaça Major, la Big Band del CMG (formada per alumnes del Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona) i Havàname.

18403579_1901518316783490_7277206625373012927_n_opt

Els festivals Desemboca i Festisurf presenten una programació d’alt voltatge

El festival Desemboca es farà entre el 21 i el 23 de juliol i estan confirmades les actuacions de Biznaga, Los Bengala, LOS CHICOS, King Salami and the Cumberland 3, Los Wallas, Dinamita Brother, Fetus, Thee Grandaddies i The Flat Pack. Tots els concerts seran gratuïts i també es farà un parell de sessions vermut.

El festival Festisurf se celebrarà el 23 de setembre i està confirmada la presència dels The Phantom Surfers , MFC Chicken, The Fuzillis i Los Tiki Phantoms. L’entrada també serà gratuïta. Ambdós certàmens musicals, aquest any, arriben a la cinquena edició.

18222161_1852653148333236_2862434524901071290_n_opt
The Phantom Surfers

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Fetus, Los Tiki Phantoms, Eduard Gener, Sloppy Beats, Marc Armengol, la Big Band del CMG i Havàname obriran, aquest dissabte, Estereofònics, la marca de festivals musicals de Castell-Platja d’Aro”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.