3.000 persones majors de 65 anys de Castell-Platja d’Aro i les seves famílies es poden beneficiar del nou Punt d’atenció per a la gent gran

El servei es va posar en marxa el 5 de maig

Un 28% de la població de Castell-Platja d’Aro es troba a la franja d’edat de persones majors de 65 anys. Amb la voluntat d’informar, orientar, assessorar i atendre les seves necessitats personals i socials, fins i tot més enllà de l’àmbit municipal, l’Ajuntament ha posat en marxa un nou servei municipal del qual se’n poden beneficiar més de 3.000 persones empadronades a la població i les seves famílies.

Es tracta del Punt d’Atenció Municipal que funciona tots els divendres entre les 10 i les 13 i ofereix assessorament presencial i telefònic.

El Punt d’Atenció Municipal de Castell d’Aro proporciona atenció telefònica en el 972.81.72.36 i a Platja d’Aro, el servei es presta a la primera planta de la Casa de la Vila i mitjançant el telèfon 972.81.83.08 (marcant l’extensió 346).

Els usuaris són atesos per una treballadora social dels Equips Bàsics d’Atenció Social Primària (EBASP) que també forma part del Projecte de Prevenció i Benestar per a la gent gran que es basa en 3 eixos: l’atenció a domicili (destinat a persones amb dificultats de mobilitat o que no poden sortir de casa), l’organització d’activitats específiques pel col.lectiu de la gent gran i, per últim, fomentar activitats que no siguin exclusives per aquest col.lectiu però que puguin generar-los un interès.

El servei també permet al consistori millorar la coordinació entre serveis, entitats i administracions així com recollir les inquietuds de la gent gran per impulsar noves accions i polítiques enfocades al col.lectiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.