El Concurs de Flors, fruits del camp i plantes ornamentals torna a ser una de les activitats destacades de la Festa de Sant Isidre Llaurador de Castell d’Aro

El programa d’activitats també inclou un concurs de munyir vaques, música, tallers i animació infantil.

Castell d’Aro celebra aquest cap de setmana i dilluns els actes de la Festa de Sant Isidre Llaurador, patró dels pagesos, una de les festes més tradicionals del municipi a la primavera. En la mateixa línia dels últims anys, el programa inclou activitats per a tota la família.

Cal destacar la celebració del Concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals que se celebra des de fa seixanta-tres anys i acullen les sales del Castell de Benedormiens. La inauguració de la mostra es farà demà a les set de la tarda. Durant l’acte tambés es farà el lliurament de premis a les millors composicions de cada categoria.

L’exposició es podrà visitar demà al vespre, coincidint amb la inauguració, diumenge d’11 a 13 h i de 17 a 21 h i dilluns durant el mateix horari, llevat de la tarda que tancarà a les 19 h.

Sou els millors munyint vaques?

Entre les activitats més divertides i singulars de la festa hi ha el concurs popular de munyir vaques (de cartó). Es farà diumenge a partir de les cinc de la tarda i l’activitat està oberta a tothom. El concurs es dividirà en tres categories: masculina, femenina i infantil (fins a 10 anys). El programa també inclou, per demà a la tarda, un taller d’art floral al Castell de Benedormiens, animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti a la plaça de la Constitució i un concert amb la Coral de la Vall d’Aro a partir de les vuit a l’església de Santa Maria.

Diumenge circularà el Trenet de la Vall d’Aro al Parc de l’Estació, es farà l’ofici religiós en honor al patró de Castell d’Aro, una audició de sardanes i vermut a la plaça de l’Església, es repetirà el taller d’art floral i el concurs de munyir vaques. Pel taller d’art floral de demà i diumenge, les inscripcions s’han de fer prèviament a l’Oficina de Turisme perquè les places són limitades.

Totes les propostes de la festa són gratuïtes i d’accés lliure. Podeu consultar tota la programació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.