Castell-Platja d’Aro reclama 24 hores d’atenció continuada i urgències durant tot l’any al Centre d’Atenció Primària

El conseller de Salut, Antoni Comín, diu que la conselleria estudiarà quina opció ofereix un millor servei als veïns

L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut, durant els seus parlaments a l’acte d’inauguració del nou Centre d’Atenció Primària d’aquest matí, ha insistit un parell de vegades durant la seva intervenció en què el municipi necessita un servei d’atenció continuada que atengui urgències i emergències les 24 hores del dia, durant tot l’any, per evitar que els veïns i visitants s’hagin de desplaçar fins als municipis més pròxims que ofereixen aquest servei i escurçar al màxim el temps d’intervenció mèdica en els casos més greus .

Actualment, el CAP platjarenc només ofereix el servei d’atenció continuada les 24 hores del dia durant els mesos d’estiu (l’any passat, el CAP va estar obert 24 hores del 20 de juny al 15 de setembre). Fora d’aquest període, el centre només està obert de les vuit del matí a les vuit del vespre ininterrompudament. A les nits i els caps de setmana, els usuaris s’han de traslladar a Sant Feliu de Guíxols o Palamós.

El conseller de Salut, Antoni Comín, al costat de l’alcalde durant els parlaments, ha demanat al consistori que faci arribar la seva demanda a la conselleria de Salut per estudiar-la i decidir si la millor opció és la implantació de l’atenció continuada, l’atenció domiciliària o altres possibilitats que contempla del nou Pla d’Ordenació d’Atenció Continuada i Urgent que segons, Antoni Comín, s’adaptarà a la realitat de cada territori tenint en compte criteris d’accessibilitat, qualitat i eficiència.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.