El conseller de Salut, Antoni Comín, ha inaugurat aquest matí el nou Centre d’Atenció Primària de Castell-Platja d’Aro

El centre sanitari està en funcionament des del 3 d’abril

El conseller de Salut, Antoni Comín, ha presidit l’acte d’inauguració del nou CAP de Platja d’Aro acompanyat de l’alcalde, Joan Giraut, regidors i regidores municipals i representants d’altres estaments públics i del teixit social del municipi.

El titular de la conselleria de Salut i l’alcalde han descobert una placa commemorativa, han visitat les instal.lacions i en el torn de parlaments, el conseller ha subratllat que el sistema de salut català es troba entre els millors d’Europa i s’ha mostrat molt satisfet amb el nou centre platjarenc. L’alcalde, Joan Giraut, ha reclamat al conseller que el CAP disposi d’un servei d’urgències i atenció continuada que funcioni 24 hores per evitar desplaçaments a  Palamós o Sant Feliu de Guíxols.

El nou CAP de Platja d’Aro, situat a l’Avinguda Castell d’Aro, 55, va entrar en servei el dilluns 3 d’abril i ofereix assistència a les prop de 8.000 persones que viuen al nucli (un miler de les quals es troben en edat pediàtrica), 11.000 persones que resideixen a la població i 90.000 persones que acull el municipi durant l’estiu. L’any passat, a l’antic CAP, es van fer 60.000 visites i extraccions de sang.

El centre forma part de la xarxa de centre de salut que gestiona l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols i ha costat més de 2.300.000 euros. Es tracta d’un equipament llargament esperat perquè substitueix el CAP dels baixos del complex Eurocenter que, inaugurat als anys 80, havia quedat antiquat i poc funcional. El nou centre triplica l’espai respecte l’anterior.

L’edifici s’ha construït en uns terrenys cedits per l’Ajuntament i té una superfície de 1.418 metres quadrats amb dues plantes on hi ha 14 consultes, una àrea d’admissions, zona de treball i de descans per al personal, magatzem, vestuaris, dutxes i lavabos. L’equip del centre està format per 5 metges de medicina familiar i comunitària, 1 pediatre, 6 infermeres i personal administratiu i de suport. El telèfon del centre és el 972 827 122.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.