La Policia Local de Castell-Platja d’Aro és pionera a les comarques gironines en la implantació de la Certificació de sistemes de gestió de la qualitat ISO

El cos, de manera voluntària, està tramitant la certificació de sistemes de gestió de qualitat ISO per assolir l’excel.lència en l’atenció ciutadana i funcionament intern

Des de fa setmanes, el cos de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro està immers en el procés d’implantació de la certificació UNE-EN ISO 9001. El procés inclou una exhaustiva auditoria d’una consultoria externa, vinculada a l’Organització Internacional de Normalització (ISO), que analitza el funcionament del servei i del personal per detectar quins aspectes es poden corregir i millorar.

La implantació d’aquesta norma internacional i de prestigi mundial neix de la voluntat, segons el cap de la Policia Local, David Puertas, d’assolir l’excel.lència en la prestació del servei per oferir als ciutadans la màxima eficàcia, satisfacció, accessibilitat, rapidesa i comoditat així com seguir perfeccionant la gestió interna del cos, més enllà dels requisits legals i normatius que afecten l’activitat del cos. Fa temps que l’Ajuntament i el cos estan duent a terme actuacions de millora de l’atenció ciutadana i gestió interna.

Per aconseguir-ho s’estan duent a terme diferents accions com la creació d’una estructura organitzativa interna adequada a aquest fi, la constitució d’un Comitè de millora de Qualitat que tindrà la missió d’impulsar, dirigir i fer un seguiment i avaluació de la implantació del sistema ISO. També s’han establert protocols d’actuació i mètodes de treball, s’han documentat els processos interns de gestió de la Policia Local i s’ha dotat el cos de les eines i recursos econòmics, tècnics i humans per arribar als requisits que fixa la norma. Podeu consultar tota la informació sobre la certificació UNE-EN ISO 9001 aquí.

Es tracta de la primera Policia Local de les comarques de Girona que implanta la certificació i des del cos confien que la norma ja estarà en vigor aquest estiu.

IMG_1155_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.