4.000 persones han descobert aquest cap de setmana els Jardins del Monestir de Sant Feliu de Guíxols

Feia segles que els jardins del Monestir no eren accessibles al públic en general.

Després de l’adquisició de la finca per part de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per fer-ne un ús públic, i aprofitant la celebració del certamen, Guíxols Flors, 4.000 veïns de la ciutat i visitants s’han acostat fins al Monestir per visitar els jardins del conjunt monàstic i la Casa Blasco que en els darrers dos segles havien estat en mans privades i antigament havien estat propietat del monestir.

Ahir van passar-hi més de 1.600 persones i avui s’ha registrat l’afluència més alta de visitants, que han pogut gaudir dels muntatges florals i decoratius que s’havien creat a diferents racons dels jardins, que tenen una extensió de prop de 5.000 metres quadrats, així com concerts. L’adquisició dels jardins ha permès a la ciutat recuperar un tram de la muralla del segle XVIII, una torre, antics horts, un recorregut de passeig i la Casa Blasco de 320 metres quadrats i catalogada com a edifici d’interès local.

DSC_9533_opt
La Torre dels Jardins del Monestir

El regidor de Cultura, Jordi Vilà, va anunciar en el programa d’entrevistes dels dissabtes al matí a Ràdio Platja d’Aro que la voluntat de l’Ajuntament és mantenir-lo obert, fer-hi esdeveniments i també es parla d’incorporar-lo al projecte del futur Museu Thyssen.

La visita als jardins s’ha acompanyat d’altres propostes florals a altres punts del nucli antic.

DSC_9422_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.