Música, ball, teatre, còctels, food trucks i ambient 0’0 aquest vespre a Platja d’Aro

La Festa Juvenil 0’0 va néixer fa 8 anys perquè els joves descobreixin que es poden divertir sense consumir alcohol i un oci diferent.

Els actes començaran a les sis de la tarda amb una batucada que animarà i recorrerà els carrers i avingudes principals de Platja d’Aro per acabar a les set davant el Pavelló d’Esports i Congressos on es farà una exhibició d’Skate.

A partir d’un quart de nou, el Palau d’Esports i Congressos acollirà la festa pròpiament dita que començarà amb una degustació gratuïta de còctels sense alcohol i seguirà amb l’actuació teatral i musical ‘No em ratllis’, per conscienciar als joves sobre el consum de drogues i alcohol, una exhibició de Beatbox, el 2n Concurs de Ball on una desena de grups (sis competiran entre ells) mostraran el seu talent amb les seves coreografies, el lliurament de premis (dotats amb 1.500 euros) i el fi de festa amb un Dj. que punxarà des de la mitjanit fins a les dues de la matinada. Durant la festa també hi haurà un servei de caravanes de menjars a l’exterior del Palau i un servei de bar a l’interior.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.