El Costa Brava Fashion Weekend aquest estiu no es farà per dificultats de finançament i no afectar la qualitat del projecte

L’Associació Talents Costa Brava, que organitza el CBFW, ha decidit prendre la decisió perquè la falta de recursos econòmics no afecti la qualitat de l’esdeveniment i l’esperit de superació de l’equip

Els organitzadors del Costa Brava Fashion Weekend, que en els darrers 3 anys s’ha celebrat a Calonge, i a l’edició de l’any passat va reunir més de 12.000 visitants, aquest divendres han anunciat que aquest estiu no es farà. L’entitat ha fet un comunicat on diuen que amb el finançament públic i privat que reben des de la primera edició ja no poden fer front al repte de superar-se cada any i mantenir l’essència del projecte.

Asseguren que impulsar un projecte del nivell del CBFW amb la meitat del pressupost que requereix l’esdeveniment és molt estressant i tampoc volen cobrir el dèficit de recursos amb la venda d’entrades.

En el mateix comunicat demanen una major implicació de les institucions i el sector privat i deixen la porta oberta a buscar una nova seu a partir de l’any 2018.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.