Els equips de robòtica dels centres educatius de Castell-Platja d’Aro fan molt bon paper a la fase territorial Girona-Costa Brava del torneig RoboCAT

La competició va tindre lloc el cap de setmana passat a la sala d’actes de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro amb la participació d’una vintena d’equips

L’equip Arobot mini, de l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, van ser els guanyadors de la categoria de primària assolint la màxima puntuació de la seva categoria i superant tots els reptes del camp de joc amb el seu robot de Lego. El robot, construït per ells mateixos, havia d’enfrontar-se a diferents reptes com ara recollir uns cubs, sortir d’un laberint i desar els cubs novament.

C-k5D1rXgAAeKMl_opt
Els Arobot mini durant la ronda que van aconseguir la màxima puntuació

D’altra banda, l’equip MUK de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro va classificar-se en segon lloc a la categoria d’adults. Afegir que l’equip de Sant Feliu de Guíxols, Bigobots persistent va classificar-se en el tercer lloc de la categoria de secundària. La vintena d’equips inscrits i vuitanta jugadors, procedents de les comarques gironines i barcelonines, van haver de superar 3 rondes, cadascuna amb una durada de 3 minuts.

C-kWno4WAAAy7TS_opt

A Platja d’Aro s’han tancat les fases territorials. També se n’han celebrat a Barcelona i Mataró. El 27 de maig es farà la final a Vilablareix en el marc de la 3a edició de la jornada Girona+tecnològica.

La RoboCAT és una competició organitzada per l’Associació El Racó dels Robotaires, dedicada a la robòtica educativa, als projectes tecnològics i que vol fer la robòtica accessible a tothom. Es tracta del primer campionat de robòtica lliure de Catalunya.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.