Les platges, l’Oficina de Turisme i diferents establiments de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró distingits amb el Distintiu de Qualitat Turística en Destinació SICTED

El lliurament dels certificats s’ha fet aquest matí al Museu d’Arqueologia de Catalunya – Ullastret.

Els distintius SICTED els atorga el Consell Comarcal del Baix Empordà a les oficines de turisme, platges, restaurants, bars, guies, museus i centres d’interès, empreses d’allotjament i de turisme actiu que han superat les auditories corresponents a l’any anterior i compleixen amb els paràmetres de qualitat que fixa la certificació.

La regidora de Turisme de Castell-Platja d’Aro, Imma Gelabert, així com els representants de les empreses certificades del municipi que han assistit a l’acte de recollida del distintiu s’han mostrat molt satisfets amb la renovació de certificacions i el seu compromís amb la qualitat. En l’àmbit municipal, han estat distingides la Platja Gran, Cala Conca i Cala Rovira així com l’Oficina de Turisme. A l’àmbit privat han aconseguit la certificació l’Hostal de la Gavina, S’Agaró Hotel i el Càmping Valldaro.

Al Baix Empordà han aconseguit o renovat el distintiu 62 empreses i entitats. El Consell Comarcal del Baix Empordà va implantar el distintiu SIDTEC l’any 2004 amb l’objectiu de promocionar la comarca com una destinació turística de qualitat. Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias. Actualment, el SICTED està estès a 211 destinacions nacionals amb més de 9.300 empreses adherides i/o distingides.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.