El sector turístic situa en un 70% el nivell d’ocupació durant el pont de l’1 de maig

El temps variable també ha respectat la celebració de diferents esdeveniments com el tradicional Aplec de Sant Marc de Platja d’Aro.

L’ocupació a la Costa Brava centre, entre dissabte i aquest dilluns, de mitjana, s’ha situat en el 70%. La Unió d’Empresaris d’Hosteleria i Turisme de la Costa Brava Centre diu que el temps variable i la proximitat del pont de l’1 de maig a les vacances de Setmana han frenat les reserves entre un 10 i 15%. La majoria dels visitants han estat catalans, de la resta de l’Estat i francesos. Durant aquest mes també s’espera un increment de públic anglès i holandès. Aquest dilluns a la tarda es van registrar complicacions de trànsit a la variant de Santa Cristina d’Aro.

18157685_1412810852117734_8014014671625743188_n_opt
Aplec de Sant Marc 2017

El temps plujós de diumenge no va fer la guitza a tothom

El mal temps de diumenge va obligar a suspendre alguna activitat i va afectar la celebració de la resta. La novena edició de l’espectacle del Dia de la Dansa, que s’havia de fer diumenge a la tarda a la Plaça del Mil.lenari amb la participació de diferents grups de ball i l’exhibició de diverses disciplines com el hip hop, dansa oriental i clàssica o salsa, es va suspendre.

D’altra banda, el Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro va desafiar l’amenaça de pluja i va mantenir els actes programats dins el tradicional Aplec de Sant Marc. Dissabte i diumenge també es va celebrar la Fira Internacional del Formatge a S’Agaró.

Una trobada de plaques de cava, el Campionat de Catalunya de Bodybuilding, una Jornada sobre Centres d’Acollida en situacions d’emergències al Palau d’Esports i Congressos organitzada per l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Creu Roja Vall d’Aro i la Policia Local, la Fira de Brocanters mensual o la fase territorial del Girona-Costa Brava de Robòtica Lliure, Robocat, amb la participació d’una vintena d’equips d’arreu de Catalunya han estat altres activitats que s’han celebrat a Castell-Platja d’Aro durant el pont de l’1 de maig.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.