27 curtmetratges competeixen al 7è Concurs de Miniremakes d’Arocinema de Castell-Platja d’Aro

L’acte de projecció i lliurament de premis es farà el dissabte, 15 d’abril, al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro

Màxima satisfacció a l’Associació Arocinema per la gran participació que hi ha hagut (set obres més que l’any passat) i l’alt nivell dels curtmetratges que, durant els mesos de febrer i març, s’han inscrit al concurs.

La temàtica de les obres és molt diversa. Dins l’apartat de cinema, hi ha títols clàssics com Star Wars, Reservoir Dogs, Matrix, Trainspotting o Scream; referències a films premiats a les darreres edicions dels Oscar com El Caballero Oscuro, El Lobo de Wall Street, Hasta el último hombre o La La Land; i produccions inspirades en el cinema independent, amb propostes més desconegudes pel gran públic, com Mommy, REC, Submarine i Buried. Les sèries també són una concorreguda font d’inspiració a través de noms més actuals com Narcos i Stranger Things o sèries mítiques com Shameless o Bola de Drac. Finalment, ningú s’ha decantat per reproduir un anunci de televisió o videoclip.

Els curtmetratges tenen una durada d’entre 30 segons i el minut i mig i els equips podien reproduir, amb qualsevol tècnica, una pel.lícula, sèrie, anunci de televisió o videoclip musical fàcilment identificable per al gran públic.

El concurs l’organitza l’Associació Arocinema amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el Centre l’Avenir Fanalenc i la Llibreria 22.

12961726_1097531136963901_6282706801304118443_n_opt
L’equip guanyador de l’any passat

El moment més esperat

El dissabte, 15 d’abril, a partir de les sis de la tarda, es farà l’exhibició de totes les obres seleccionades i el jurat anunciarà els guanyadors. S’atorgaran 3 premis en metàl.lic i 2 premis especials. El primer premi està dotat amb 500 euros i el segon amb 200 euros. El premi del públic, dotat en 150 euros, sortirà del recompte de vots dels espectadors que assisteixin a l’acte de projecció dels miniremakes. També hi haurà un parell de premis especials (que atorguen Arocinema i Llibreria 22) sense dotació econòmica.

Un centenar de persones van assistir a la projecció de les obres i el lliurament dels premis de l’any passat. Les obres premiades l’any passat es poden visionar al web d’Arocinema.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.