Comença la primavera amb novetats a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró com la participació del municipi al 1r Congrés de Turisme Actiu per a Tothom de la Costa Brava Centre

També hi haurà activitats clàssiques i se’n consoliden d’altres.

A les 11.29 hores ja hem entrat oficialment a la Primavera, encara que fa dies que s’hi ha instal.lat a casa nostra amb temperatures molt agradables durant les hores centrals del dia i jornades molt assolellades.

Un temps que ha afavorit, especialment el cap de setmana passat, que moltes famílies amb segona residència i visitants hagin decidit escapar-se fins a la platja per celebrar el Dia del Pare i gaudir del temps lliure en família, la parella o amics. L’alta afluència de vehicles, fins i tot aquest diumenge al capvespre va provocar, puntualment, les primeres retencions o circulació molt lenta de la temporada a la variant de Santa Cristina d’Aro en direcció a Girona i Barcelona.

A Castell-Platja d’Aro i S’Agaró es fan activitats els 365 dies de l’any, però amb l’arribada de la Primavera, comença el semestre més important de l’any i l’activitat es multiplica proporcionalment a les ganes de fer més vida al carrer.

L’Ajuntament i les diferents entitats locals ja ho tenen tot a punt perquè floreixin propostes per a tots els gustos.

El 1r Congrés de Turisme Actiu per a Tothom, una de les novetats

Castell-Platja d’Aro promou al costat d’altres municipis de la Costa Brava Centre el 1r Congrés de Turisme Actiu per a Tothom. El certamen es farà del 18 al 21 de maig i el programa inclourà la presència de conferenciants i experts d’arreu del món així com un conjunt d’activitats enfocades a tots els públics. Us podem avançar que Platja d’Aro acollirà el diumenge, 21 de maig, un concert del grup SP3, el grup musical del Super3.

El mateix cap de setmana, del 20 i 21 de maig, també hi hauran moltes activitats vinculades a les famílies, l’esport o l’alimentació. Tindrà lloc la Diada del Joc a la Plaça del Mil.lenari, l’acte de Benvinguda als Nadons nascuts en els darrers mesos, començarà la 2a quinzena gastronòmica infantil ‘Xics Gastronòmic’, l’Open Internacional de Tennis Taula al Palau d’Esports i Congressos que reuneix jugadors de tot el món o un Curs d’Alimentació Natural al Centre Cívic Vicenç Bou.

Dins el mes de maig, també es farà la Jornada de Cultura Catalana que es va engegar l’any passat amb una Trobada de Gegants. Actualment, s’està definint el programa de la jornada d’enguany.

Una Primavera amb activitats clàssiques i consolidades

El calendari primaveral també combina activitats més novelles amb propostes molt arrelades. Entre aquestes hi ha la Trobada de Cotxes Americans que es farà el segon cap de setmana de juny, la segona edició del Festival de Música Country els dies 3 i 4 de juny, el retorn del Mercat de Brocanters a partir de la segona quinzena d’abril, l’Aplec de Sant Marc el 30 d’abril, la Festa de Pasqüetes de Castell d’Aro el cap de setmana de Sant Jordi i la Festivitat de Sant Isidre a Castell d’Aro els dies 13, 14 i 15 de maig.

També cal destacar els esdeveniments esportius com ara la 4a edició del ‘Costa Brava Girona Basket‘ amb la presència de 900 jugadors i jugadores de 72 equips de les categories mini, infantil i cadet, en modalitat masculina i femenina, la celebració del Mundialet de Futbol ‘MIC‘ a Castell d’Aro durant la Setmana Santa, la cursa de muntanya i natació en aigües obertes Swimrun Costa Brava’ el 23 d’abril, el Torneig de Futbol Sala de Setmana Santa que ja té les inscripcions obertes fins al 6 d’abril, el Circuit Mundial Eternal Running Platja d’Aro el 9 d’abril (una prova de 10 km amb 80 obstacles), la cursa Viu Autisme el 2 d’abril a Castell d’Aro per commemorar el Dia Internacional de l’Autisme i el 1r Raid moto OFFROAD Vintage Costa Brava, una prova no competitiva que es farà el dissabte, 1 d’abril.

Aquestes només són algunes de les activitats destacades pel pròxim trimestre però si voleu consultar l’agenda municipal perquè no se us escapi res, podeu consultar periòdicament l’agenda municipal al web del ciutadà o web d’informació turística.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.