Castell-Platja d’Aro a la fira de turisme, Sevatur, al País Basc, que han visitat 18.500 persones

El municipi ha estat present, durant aquest cap de setmana, a la fira Sevatur – Feria de Vacaciones a Sant Sebastià, al País Basc.

Castell-Platja d’Aro ha participat a Sevatur amb un espai compartit amb altres destinacions turístiques de la Costa Brava (el litoral de Girona, enguany, ha ampliat la seva àrea expositiva) i al costat d’expositors de sis països i 140 destinacions. El municipi ha presentat tota la seva oferta d’oci i lleure així com els guardons i segells de qualitat que ha obtingut en els darrers anys en diferents àmbits com el familiar (Destinació de Turisme Familiar), la qualitat de les platges, serveis i equipaments (Banderes Blaves), el Pla de Qualitat en Destí del Baix Empordà, la Q de Qualitat Turística, l’Itinerari Blau o Vies Braves i l’agenda d’activitats de primavera i estiu. Segons dades de l’organització, s’ha acomplert les previsions d’assistència de públic i 18.500 persones han visitat una de les fires turístiques de referència que ofereix estands informatius, degustacions, activitats, presentacions o animació infantil. La fira s’ha allargat de divendres i fins aquest diumenge.

Una acció de promoció del municipi que forma part del calendari anual d’assistència a fires especialitzades o que ofereixen continguts turístics. Durant el mes de febrer, Castell-Platja d’Aro va estar present al Saló de Vacances de Brussel.les a Bèlgica i la Danish Golf Show a Dinamarca. A primers de març, a Girocàmping Girona i, del 7 a l’11, a la fira ITB Berlín. La pròxima cita serà del 5 al 7 de maig, novament al País Basc, a Expovacaciones a Bilbao.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.