“Encara no ens ho creiem!” Anna Agustí i Josep Companyó, guanyadors del 5è Rallye Platja d’Aro Històric.

Anna Agustí, de Platja d’Aro, i el seu company, Josep Companyó, de Sant Feliu de Guíxols, estan molt satisfets d’haver guanyat el 5è Rallye Platja d’Aro Històric.

Amb només un any competint a ral.lis de regularitat i conduint un Peugeot 205 Rally que van condicionar ells mateixos, l’equip format per Josep Companyó i Anna Agustí va donar la sorpresa al 5è Rallye Platja d’Aro Històric que es va disputar el cap de setmana passat. “Encara no ens ho creiem perquè hem aconseguit la victòria, som el primer equip local que guanya un Rallye Platja d’Aro (el primer es va celebrar fa 30 anys) i sóc la primera dona, nascuda al municipi, que guanya el trofeu”, explica l’Anna.

rallye_opt

La platjarenca, que va de copilot, recorda com es van animar a córrer ral.lis “En Josep tenia el Peugeot 205 al garatge tancat i el vaig animar a arreglar-lo per anar-nos a divertir en els ral.lis de regularitat. En Josep, que no és mecànic però sí molt manetes, el va anar condicionant ell sol i vam començar a participar en les proves de regularitat”.

Per tots dos ha estat una gran sorpresa la victòria, extremadament ajustada amb el segon classificat, perquè reconeixen que el nivell dels equips és molt alt, n’hi ha que tenen molta experiència i participen en els millors ral.lis del món i sempre solen guanyar els mateixos. “En el darrer any només hem corregut set ral.lis junts i cap dels dos abans havíem tingut contacte amb aquest món”. A més, en un món majoritàriament masculí, que hagi guanyat un equip mixt, ens diu l’Anna, és un pas endavant per continuar reivindicant la presència de les dones dins aquest esport.

IMG_1598_opt

40 equips buscaven la victòria

La 5a edició del Rallye Platja d’Aro Històric va reunir una quarantena de cotxes més antics de 25 anys. La cursa es va fer de nit per les comarques del Baix Empordà, La Selva i Gironès i el recorregut constava de 13 trams i gairebé 300 quilòmetres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.