Més d’una vintena de veïns de Castell-Platja d’Aro s’han inscrit al Taller de Participació Ciutadana que debatrà l’estratègia de nous equipaments

Aquesta setmana, l’Ajuntament està seleccionant les persones que formaran part del taller per assolir la màxima representativitat municipal

El taller es farà el 27 de març i les inscripcions per formar part de la comissió es van tancar dilluns. Més d’una vintena de voluntaris van formalitzar la seva inscripció i, durant aquesta setmana,  per aconseguir que dins la comissió de treball hi hagi persones representatives de tot el municipi, s’està fent la selecció dels membres que participaran en el taller. La comissió estarà formada per 21 membres que hauran sortit de les inscripcions voluntàries i una cerca que ha fet el mateix consistori. Els membres de la taula de treball havien de complir diferents requisits com ara ser majors de 16 anys, estar empadronats o tenir una segona residència al municipi amb una antiguitat mínima de cinc anys i que no haguessin estat membres electes a les últimes eleccions municipals.

El taller s’emmarca dins la fase de diagnosi del nou Pla Director d’Equipaments que està impulsant la regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària conjuntament amb la consultora d’innovació social Neopolis. La finalitat del procés és analitzar la situació actual dels equipaments (docents, sanitaris, administratius, culturals i cívics, serveis socials, religiosos, esportius, funeraris, transport i seguretat) i avaluar els seus punts forts i febles. D’aquesta fase han de sorgir un conjunt de propostes i d’inversions a curt, mitjà i llarg termini d’acord amb l’oferta actual d’equipaments, la seva titularitat i la normativa urbanística vigent.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.