Platja In, el nou portal de Castell-Platja d’Aro per obrir nous negocis al municipi i promocionar el comerç local

El projecte s’ha presentat aquest dimecres a la 3a Jornada Empresarial que ha organitzat, Aro Impulsa, l’Àrea de Promoció Econòmica municipal.

El nou portal Platja In ja està operatiu (podeu visitar-lo aquí) i permet consultar el cens empresarial de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i els locals que estan disponibles, en lloguer, traspàs o venda. El nou portal també permet fer estudis de mercat a les empreses o emprenedors que es volen implantar al municipi i destaca l’àmplia gamma d’avantatges que ofereix la població (cultura, comerç, famílies, festes, natura, descans, gastronomia i música, entre altres). Inclou un llistat de les adreces dels locals que es venen, traspassen o lloguen i un cercador amb un mapa de localització de negocis i botigues, en funció de la seva tipologia.

mapes bo_opt
El Platja In inclou un cercador de negocis i botigues

El projecte l’ha presentat, aquest dimecres al migdia, David Nogue, arquitecte de la Universitat Politècnica de Catalunya i director de la plataforma EIXOS Economic Observatory, un servei de classificació i catalogació del comerç urbà i els locals buits i d’observació de l’activitat econòmica de les ciutats per a l’elaboració d’estudis de mercat. Platja d’Aro és un model d’èxit en turisme i comerç i, pels seus promotors, el nou portal serà una nova eina per atraure noves empreses i negocis a la població i oferir nous recursos de cerca als veïns i visitants.

IMG_1611_opt (1)

La Jornada Empresarial, un èxit de participació

D’altra banda, durant la 3a Jornada Empresarial també s’ha parlat de la futura Llei de Comerç, Serveis i Fires que està tramitant el govern català així com les novetats que inclou la nova normativa i quin encaix tindrà al municipi o, a la tarda, s’han explicat les claus emocionals per ser més fort i menys vulnerable davant les dificultats del dia a dia i la realitat del nostre entorn. Més d’una trentena de persones s’han inscrit a cadascuna de les xerrades.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.