160 persones assisteixen a les xerrades sobre prevenció de l’assetjament escolar a Platja d’Aro

Les xerrades es van fer aquest dilluns a la tarda i vespre i estaven obertes a tothom

Les 3 xerrades van anar a càrrec de Daniel Gabarró que és escriptor, conferenciant, formador, diplomat en direcció i organització d’empreses, mestre, psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en programació neurolingüística i ha estat professor a diferents universitats catalanes així com col.laborador en mitjans de comunicació.

Sota el títol ‘Com podem prevenir l’assetjament entre totes i tots?’ les famílies, professionals i públic que va assistir a les conferències informatives van escoltar casos pràctics i consells de Gabarró i es va fer una crida perquè s’uneixin al Grup de Treball de Famílies i Professionals que coordina la Campanya de Sensibilització i Prevenció contra l’Assetjament i el foment de la Convivència (podeu demanar més informació al Centre Cívic Vicenç Bou i al telèfon 972.81.83.41).

Unes xerrades obertes a tothom que m’emmarquen dins el conjunt d’accions que preveu el Protocol Municipal per a la Prevenció de l’Assetjament i la Promoció de la Convivència impulsat per la regidoria de Benestar Social i Salut Pública. En paral.lel, s’estan fent xerrades formatives entre els col.lectius (cossos de seguretat, educadors i personal vinculat a equipaments i clubs municipals) que treballen amb nens i nenes i joves perquè rebin una formació bàsica de prevenció, detecció, derivació i intervenció.

Dins el primer trimestre d’aquest any també s’ha fet una campanya de Stop Bulliyng – Sí a la convivència, activitats de conscienciació als instituts i les escoles dirigides als alumnes i s’han posat en marxa diferents vies d’assessorament, entre altres accions.

Si voleu consultar el document del protocòl, podeu trobar-lo aquí o consultar altres notícies sobre les accions de formació de docents aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.