Sant Feliu de Guíxols estrena nova il.luminació i recorregut a la rua d’aquest divendres

Més de 60 colles participaran a la primera gran desfilada de Carrosses i Comparses de la Costa Brava Centre.

Sant Feliu de Guíxols es prepara per celebrar aquest divendres, a partir de les sis de la tarda, la tradicional rua de carrosses i comparses que, enguany, presenta diferents novetats. La més destacada és la recuperació de l’antic recorregut de la Carretera de Girona. Les colles sortiran de la cruïlla amb la Rambla Joan Bordàs, passaran per la Placeta Sant Joan i la Rambla Vidal i acabaran al Passeig del Mar. La rua l’obriran els Carnestoltes de Sant Feliu de Guíxols (de la Colla Els Kintus), de Castell-Platja d’Aro (de la Colla Els Descarrilats)  i Santa Cristina d’Aro (de la Colla Dakidallà). Darrera seu desfilaran 14 comparses, 12 carrosses petites, 17 carrosses grans i 17 carrosses d’animació. Més de 60 colles vingudes d’una dotzena de municipis de les comarques gironines. Consulteu l’ordre de sortida aquí.

D’altra banda, durant tota aquesta setmana s’estàn instal.lant les noves llums que guarniran tot el recorregut. Unes màscares multicolors que acompanyaran a totes les colles i públic que s’acosti fins a la rua.

Diumenge, la rua al Passeig del Mar

Sant Feliu de Guíxols, com altres poblacions, ens ofereix dues perspectives de les carrosses i comparses (nocturna i diürna). Diumenge, a partir de les onze, es farà la segona rua que sortirà del carrer Colom (zona del port) i passarà pel Passeig dels Guíxols i Passeig del Mar. Es tracta d’una rua més curta perquè la gran majoria de les colles que desfilen són de la ciutat.

Carnaval per a tots els gustos

Fins el Dimecres de Cendra (1 de març) la ciutat es vesteix de festa cada dia, especialment, a partir de Dijous Gras. Balls populars, presentació de les colles, actes infantils i familiars, l’enterrament de la sardina amb sardinada popular, despertada popular i la visita del Carnestoltes a diferents equipaments i col.lectius del municipis conformen la programació 2017 (la programació a un clic!)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.