El Dimecres de Carnaval entra a les escoles de Castell-Platja d’Aro

Després d’un parell de dies de calma aparent i els motors engegats des del cap de setmana, avui el Carnestoltes dona gas al Carnaval i la festa no s’aturarà fins el Dimecres de Cendra. Aquest matí, desenes de nens i nenes de les Llars d’Infants de Castell d’Aro i Platja d’Aro han sortit de les aules per lluir les disfresses que han confeccionat en els darrers dies, amb l’ajuda dels pares, mares i professorat.

Els infants de Castell d’Aro han passejat per l’Avinguda de la Platja (el recorregut habitual) i els infants de Platja d’Aro han modificat el recorregut. Fins a l’any passat, sortien del Palau d’Esports i Congressos i desfilaven pel recinte tancat de l’Avinguda S’Agaró. Aquest any, han sortit de la mateixa Llar d’Infants i han desfilat pel recinte tancat de l’Avinguda Castell d’Aro (l’avinguda de Correus). Per primera vegada, també s’ha unificat l’hora de sortida de tots els centres. Els Carnestoltes de la Colla Els Descarrilas, representants d’altres colles i diferents personatges infantils han acompanyat als nens i les seves famílies durant tot el recorregut. Quan s’han acabat les rues, l’ambient de Carnaval s’ha traslladat fins a l’Escola Vall d’Aro.

Botifarrada Popular 

La Federació de Colles de Carnaval, aquest vespre a partir de les nou, celebra al Palau d’Esports i Congressos una Botifarrada Popular i un ball popular amb la Disco Móvil Platja d’Aro. Els tiquets per la botifarrada, que valen 1 euro, es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro. També se’n vendran durant el sopar.

Dijous Gras, Festa Local

El Dijous Gras a Castell-Platja d’Aro, al costat de les rues de carrosses i comparses, és una jornada molt especial i els actes s’allargaran tot el dia. A partir de les cinc de la matinada es farà una despertada general a Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró. Al migdia, les colles es concentraran a l’Avinguda S’Agaró, els Reis Carnestoltes llegiran el pregó (amb conexions en directe a Ràdio Platja d’Aro) i hi haurà una arrossada popular, a partir de les dues, al Palau d’Esports i Congressos (els tiquets valen 5 euros i es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro).

A les sis de la tarda, les colles locals ambientaran el recinte tancat de l’Avinguda de S’Agaró i, a partir de les deu de la nit, el Palau d’Esports i Congressos acollirà la segona edició de la Presentació de les Disfresses i les Coreografies de les Colles Locals. L’accés a la presentació serà gratuït i obert a tothom.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.