Pregó dels Carnestoltes de Castell-Platja d’Aro amb motiu del Dijous Gras

Després de la despertada general ben d’hora, aquest migdia, les colles locals s’han concentrat al recinte tancat de l’Avinguda S’Agaró per escoltar el pregó de la Colla Els Descarrilats. Ús el reproduïm a continuació.

Pregó de la Colla Els Descarrilats

Hace unos días empezó nuestro mandato como Carnestoltes de este Carnaval 2017!! Yo, IaIa Reina de la Canalla estoy muy contenta de coger este cargo. Mi gran aspiración de estos días es conseguir que todos vosotros disfrutéis al máximo de estas fiestas y os lo dice la Carnestoltes más veterana que ha habido porque los mayores también lo pasamos en grande los dias de Carnaval.

Queridos amigos y amigas. Yo, Rei Ocellot que mana quan pot, estoy muy orgulloso de poder representar al gran Carnaval de Platja d’Aro junto a mi querida colla, la Colla Els Descarrilats!! Volando voy y volando vengo hemos venido desde muy lejos porque nos han dicho que aquí hay la mejor juerga y diversión.

Aquest any no hem volgut deixar sols als nostres Reis Carnestoltes, perquè el Carnaval és per tothom i nosaltres dos: El Príncep Tocat de l’Ala i jo, La Princesa que Vola i Balla hem volgut representar als més joves. Per descomptat, igual que al regnat de fa 9 anys, a la nostra colla farem tot el possible perquè aquest any no falti gresca ni xerinola.

Us esperem a tots als carrers del municipi perquè es noti que el Carnaval a Platja d’Aro no és una festa qualsevol i sota el nostre regnat, durant aquestes festes queden totalment prohibides les tristeses i els problemes. Només volem veure alegria, rialles i diversió.

I per últim, ens agradaria donar les gràcies a tothom que ens ha ajudat a fer-ho possible. Ara doncs, quina és millor manera de començar el Carnaval, que amb l’arrossada popular.

Visca el Carnaval!!

Una nova concentració de les colles a la tarda i la presentació de les disfresses i les coreografies al Palau d’Esports i Congressos, a partir de les deu de la nit, amb accés gratuït per a tothom, són els actes més destacats d’aquest Dijous Gras.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.