El Carnaval de Castell-Platja d’Aro comença aquest cap de setmana amb activitats per a tota la família

La Colla Els Descarrilats ja ho té tot a punt per governar el municipi fins a l’1 de març amb la celebració d’una vintena d’activitats.

Ja fa dies que es respira ambient de Carnaval a Castell-Platja d’Aro. Les màscares gegants presideixen els principals accessos al municipi, les avingudes de s’Agaró i del Cavall Bernat llueixen la il.luminació de Carnaval i el Palau d’Esports i Congressos s’ha engalanat per acollir una part dels actes.

Un any més, el tret de sortida al Carnaval el donaran totes les colles de la població amb el multitudinari Sopar de Colles que es farà aquest dissabte a partir de les nou del vespre. També hi participaran els Carnestoltes d’anteriors edicions i després del sopar (a partir de  les onze) cada colla oferirà una actuació o coreografia. Després de les actuacions hi haurà ball amb disco mòbil. L’accés a les actuacions i al ball és gratuït i obert a tothom (per assistir al sopar s’havia de comprar un tiquet).

Diumenge les activitats s’allargaran del migdia fins al vespre. A les dotze, a s’Agaró, es farà una cercavila infantil que començarà a l’Avinguda de Platja d’Aro i s’acabarà a la Plaça de Sant Pol amb una xocolatada popular. A partir de les cinc de la tarda, totes les colles locals es concentraran a la Plaça de l’Ajuntament i, a partir de les sis, es farà el tradicional Canvi d’Atributs, en el recinte tancat de l’Avinguda s’Agaró, entre els Carnestoltes 2016 de la Colla I a tu, què t’importa (Rei Omnipotent Vinga Mandanga del Gran Salami y Sa Majestat Sa Reina Cuxufleta Esbojarrada del Gran Imperi tiri tiri tiri) i els nous Carnestoltes de la Colla Els Descarrilats (el Rei Ocellot que mana quan pot, la Iaia reina de la canalla, el Príncep tocat de l’ala i la Princesa que vola i balla).

Si voleu consultar tota la programació del 40è Carnaval de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró podeu consultar el web www.platjadaro.com.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.