Jamie Cullum, Zucchero, UB40, Love of Lesbian i Fangoria, primers artistes confirmats al Festival de la Porta Ferrada 2017 de Sant Feliu de Guíxols

Aquest cap de setmana s’aplicarà un 20% de descompte als espectadors que comprin les entrades a l’Oficina de Turisme de Sant Feliu.

Aquest migdia s’han anunciat les dates dels primers artistes que han confirmat la seva actuació al 55è Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, el festival degà de Catalunya. Entre els mesos de juliol i agost actuaran a l’Espai Port, entre altres, Jamie Cullum (21/07), Zucchero (08/08), UB40 (22/07), Love of Lesbian (15/08) i Fangoria (06/08).

Sant Feliu acollirà els únics concerts a Catalunya de Jamie Cullum (serà un concert amb públic a la pista a peu dret i a la grada numerada), UB40 i Love of Lesbian. També cal destacar el retorn de Zucchero a l’Estat Espanyol, 13 anys després del seu últim concert. L’artista italià actuarà al festival ganxó acompanyat d’una banda de tretze músics. I Alaska i Nacho Canut (Fangoria) presentaran el seu darrer disc ‘Canciones para robots románticos’.

A més, s’ha avançat que es mantindran els concerts del cicle de clàssica a l’Església del Monestir i les funcions de teatre -inclosa una nova edició del Festival Singlot dirigit per Andreu Buenafuente-, així com els concerts acústics al Teatre Municipal.

Durant el mes de març, The Projecte i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, presentaran la resta de la programació.

Les entrades a la venda aquest divendres

Les localitats per aquests concerts es posaran a la venda mitjançant els canals oficials del festival a partir d’aquest divendres. I el dissabte i diumenge, a l’Oficina de Turisme del Monestir, s’aplicarà un 20% de descompte.

 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.