S’obren les inscripcions pels cursos de català a Platja d’Aro

Els cursos, amb diferents nivells, els organitzen entre l’Ajuntament i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Aquest dilluns, 23 de gener, entre les 16 a 17.30 h, s’obren les inscripcions pels cursos de català que es faran al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro. Els dies 25 i 1, 8 i 15 de febrer també es podran al matí, entre les 9.30 a 11.30 h.

Les inscripcions es faran per ordre d’arribada i les places són limitades. Les classes començaran el 20 i 21 de febrer, en funció del nivell escollit. Les sessions de nivell bàsic 1 s’impartiran els dimarts i dijous, de 9.30 a 11.30 h, i les classes de nivell bàsic 2, dilluns i dimecres, de 9.30 a 11.30 h, o dilluns i dimecres, de 15 a 17 h.

Les sessions del grau elemental 1 s’han programat els dilluns i dimecres, de 9.30 a 11.30 h i d’intermedi 2, els dilluns i dimecres, de 19 a 21 h.

Atenció, perquè els alumnes nous que no puguin acreditar el seu nivell de català, hauran de fer una prova de nivell abans de la inscripció, prèvia concertació del dia i l’hora per fer-la.

Podeu demanar més informació adreçant-vos al Servei Comarcal de Català del Baix Empordà. Les vies de contacte són el telèfon 972.64.23.10, el correu electrònic baixemporda@cpnl.cat i el web www.cpnl.cat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.