Sant Feliu de Guíxols presenta el cartell del Carnaval 2017

La principal novetat és el retorn de la tradicional desfilada nocturna de carrosses i comparses a la carretera de Girona.

A Sant Feliu de Guíxols ja escalfen motors per a la pròxima edició del Carnaval que començarà el dissabte, 18 de febrer, i s’allargarà fins al Dimecres de Cendra, 1 de Març. El compte enrere l’ha posat la presentació del cartell que en els pròxims dies omplirà la ciutat de mussols i fa una aclucada d’ull a la històrica dita popular ‘Sant Feliu és una gàbia d’or plena de mussols’. Precisament, el mussol i la gàbia també han estat, ocasionalment, els protagonistes del cartell d’altres edicions del Carnaval ganxó. L’autora del cartell ha estat la guixolenca, Aida Queixal. En total, s’havien presentat cinc obres al concurs convocat per l’ajuntament per triar la imatge que promocionarà la festa, totes de veïns de Sant Feliu.

La programació es coneixerà ben aviat però el govern municipal ha avançat una de les principals novetats d’enguany. La Rua de Carrosses i Comparses del divendres a la tarda i nit tornarà a passar per la carretera de Girona atenent una llarga reivindicació de les colles de Carnaval ganxones.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.