El Viceconsolat d’Itàlia a Platja d’Aro

Un centenar de ciutadans del municipi tenen la nacionalitat italiana.

El Viceconsolat d’Itàlia a la Costa Brava i a les comarques de Girona està situat a Platja d’Aro, on viuen un centenar de persones amb nacionalitat italiana.  A la demarcació de Girona (especialment a la Costa Brava) n’hi ha més de 3.600, a banda dels turistes italians que visiten la zona, sobretot a l’estiu.

L’oficina consular està situada a l’avinguda de la Pau, 26, 1-3 de Platja d’Aro i l’horari d’atenció al públic és, amb cita prèvia, els dilluns, dimecres i divendres, de les 11 a les 13 h.

La Vicecònsol honoraria, l’advocada, Emanuela Carmenati, assessora i ajuda a totes les persones italianes que es posen en contacte amb la institució que depèn del Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació Internacional d’Itàlia.

Castell-Platja d’Aro, un municipi obert al món

El centenar de persones italianes que viuen a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, són una excel·lent mostra de la diversitat de nacionalitats que conviuen a la població. Actualment, entre els veïns que resideixen permanentment al municipi, prop d’onze mil, n’hi ha més de dos mil que provenen de 35 països diferents.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.