FiraFan 2024, la fira del col·leccionisme freak, aquest diumenge a Platja d’Aro

La gran festa de la cultura popular i freak de la Costa Brava, FiraFan de Platja d’Aro, torna aquest diumenge, 11 d’agost, amb diverses novetats: una zona d’artist alley amb 10 artistes, zona handmade amb 10 participants, una zona comercial amb 39 parades amb tota mena de producte, zona de màquines recreatives clàssiques i un pinball.

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro ofereix en la seva dotzena edició, en total, una seixantena de parades i més de 250 metres lineals, convertint FiraFan en la fira amb més presència d’estands professionals de la Costa Brava.

La programació també inclou tallers (de pintura, plastilina o hama), jocs de taula i consoles retro. També repeteix la zona de bar amb menjar pels assistents i les xerrades d’autors, amb la presència de Pep Prieto i Àlex Santaló que presenten el seu llibre “Tot Marvel” (el primer llibre en català sobre el conegut univers cinematogràfic de Marvel), una taula rodona sobre l’estat actual del còmic amb Iban Coell, Àlex Santaló i Pep Prieto, i firma de llibres.

L’entrada a la fira és gratuïta i lliure, però, mitjançant el web arocinema.com, es pot col·laborar amb l’entitat organitzadora de la fira comprant una xapa per 2 € o una figura exclusiva i limitada a 50 unitats per 18 €. També podeu beneficiar-vos de descomptes.

Homenatge a Akira Toriyama en el dotzè FiraFan

FiraFan és una fira de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i les sèries de televisió i d’animació; el còmic, la literatura fantàstica i de ciència-ficció; la música i els videojocs, i tot el marxandatge relacionat que envolta aquests mons -joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions o objectes de culte i disseny-. L’organitza l’entitat local Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’edició d’enguany homenatja al desaparegut Akira Toriyama, a través del pòster promocional de la fira amb Arale com a protagonista. I l’espai firal també presenta sorprenents photocalls relacionats amb els personatges més icònics de Toriyama.

FiraFan, una referència en el seu gènere

FiraFan ja s’ha consolidat com una fira de referència per a tots els amants de la cultura popular i que es vulguin retrobar amb records de la seva infància com Star Wars, les tortugues ninja, Màsters de l’Univers, Bola de Drac, Arale, Hot Wheels, PEZ, GIJOE, Playmobil, Lego, els barrufets, Tente, Airgam Boys o Mazinger Z entre molts d’altres; jugar a clàssics de les consoles de tota la vida; entrar al fantàstic món dels jocs de taula; comprar vinils de soul, rock’nroll, funk, pop o blues d’ahir i d’avui; adquirir les últimes novetats de còmic o trobar vells clàssics, i en resum fer un viatge al passat per retrobar-se amb tot clàssics de tota la vida i també trobar algunes novetats o peces de col·leccionisme úniques.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.