Novetats musicals setmana del 24 de juny

Encara amb la ressaca de la revetlla i l’inici d’estiu a Platja d’Aro amb l’impressionant castell de focs, rebem les 84 novetats musicals d’aquesta setmana. Bona música que ja podeu escoltar al 102.7 de la FM i pels nostres canals digitals.

NOVETAT DESTACADA

Ariana Grande, Brandy i Monica s’ajunten al vídeo de ‘the boy is mine’

Ariana Grande per fi ha llançat el videoclip de ‘the boy is mine’ i inclou un divertit cameo de Brandy i Monica. Tal com es va avançar al teaser, Ariana es converteix en una catwoman a la recerca de l’amor de l’alcalde de la ciutat, interpretat per Penn Badgley.

El vídeo tracta com Ariana està creant una poció d’amor dirigida a Max Starling, l’alcalde. Brandy i Monica, que actuen com a presentadores de les notícies, informen que Starling planeja acabar amb el problema de rates de la ciutat deixant anar tots els gats de carrer. «That’s fucking brilliant, so hot», exclama Ariana. Sens dubte, el millor del videoclip és la revelació de la cantant com a catwoman, estilitzada amb un vestit de cuir negre i amb un fuet inclòs. Esperem que us agradi!

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Turbotronic – Party Shaker
Estopa & Alizzz – Del Revés X Alizzz
Dua Lipa – Illusion The Blaze Remix
Antonio Carmona & Vicente Amigo – El punto sobre la i
Amaral – Rompehielos
Liam Gallagher & John Squire – One Day At A Time
Pharrell Williams – Double Life
Def Leppard – Just Like 73 [Tom Morello Version]
Obeses, Magal, Sare – Potser ho hauriem d’haver vist
Joan Dausà – Crema ho tot
Aion & Uri Santafe – Pillat
Sexenni & DJ Trapella – La farandula

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.