Weber i Artiflora de Platja d’Aro inauguren la segona botiga oficial Weber d’Espanya i la primera de Girona

Artiflora home & garden i Weber, la marca líder en barbacoes a escala mundial, han inaugurat aquest dijous la primera Weber Store de la demarcació de Girona i la segona botiga oficial de l’Estat.

El nou espai s’anomena “Weber Store Costa Brava” i comercialitzarà exclusivament productes de la marca.

La jornada d’inauguració, que ha aplega representants de diversos àmbits, ha començat amb uns parlaments i l’encesa de la primera barbacoa. Durant els parlaments inaugurals, l’alcalde Maurici Jiménez, Jordi Nassarre d’Artiflora i Ivan Martínez, Country Manager Sales de Weber-Stephen Ibèrica han mostrat la seva satisfacció per l’obertura del nou espai platjarenc.

Weber Store Costa Brava i la primera Weber Grill Academy de Girona

La Weber Store Costa Brava compta amb una superfície de 250 m² dedicats a comercialitzar barbacoes, accessoris i altres productes de la marca de forma exclusiva.

La nova botiga també acull la primera Weber Grill Academy de Girona, un espai gastronòmic i experiencial dissenyat per oferir cursos per aprendre a cuinar a la barbacoa.

Justament, l’ha estrenat aquest matí amb una classe magistral el reconegut xef Arnau Paris, guanyador de MasterChef 9 i xef copresentador del programa Cuines de TV3, que ha dissenyat un menú exclusiu per a l’ocasió: naan de verdures amb romesco, pèsols amb gamba i botifarra negra, i maduixes amb nata i xuixo.

La Grill Academy és un concepte certificat per Weber, impartit per experts en la matèria, coneguts com a Grill Masters, que operen en nombrosos països del món. Amb més de 100 acadèmies repartides entre els Estats Units i Europa, aquest model recentment ha arribat a Espanya amb l’objectiu de fomentar la cultura de la barbacoa a tots els nivells.

Els cursos impartits a la Weber Store Costa Brava es duran a terme alguns dissabtes de 10 a 13 hores, amb un límit màxim de 20 participants per sessió, i tindran un cost de 70 € per persona.

Aquests, es dividiran en tres temàtiques diferents: “Starting BBQ”, “BBQ Picnic” i “Street Food”. En cada sessió, els participants aprendran a preparar un total de sis plats diferents fets a la barbacoa, amb la guia i assistència de Tomàs Brull, el Grill Master de la Grill Academy.

Líder mundial i en expansió a casa nostra

Weber és la marca líder mundial en barbacoes, amb presència a 78 països. El fundador de la companyia, George Stephen, va crear la categoria de cuina a l’aire lliure quan va inventar la barbacoa de carbó original fa gairebé 70 anys. En l’actualitat, Weber ofereix una àmplia i innovadora cartera de productes, incloent-hi barbacoes de carbó, gas, pellets i elèctriques, fumadors i accessoris dissenyats per a una comunitat de milions de persones entusiastes de la cuina a l’aire lliure.

A principis de 2021, la marca va accelerar el desenvolupament de la seva tecnologia Weber ConnectTM, assolint una nova fita en la història amb les barbacoes connectades i intel·ligents.

A Espanya, Weber va començar a operar el 2005 i actualment compta amb una xarxa de més de 600 distribuïdors.

Weber comptava fins a la data amb una única botiga oficial, la Weber Store Barcelona, ubicada a Cabrera de Mar (Barcelona), sent el punt de partida dels seus plans d’expansió en els pròxims anys a la península Ibèrica.

Ara, considerant que Catalunya és on més arrelada hi ha la cultura i el gaudi dels plans a l’aire lliure amb barbacoa, la marca inaugura la seva segona Weber Store a Platja d’Aro, per donar a conèixer la seva àmplia i innovadora gamma de productes en el litoral gironí.

Weber Store Costa Brava i Artiflora Home & Garden, que ha estat distingit com el millor Garden Center d’Espanya i Catalunya en diverses ocasions, estan situats a l’Av. de Castell d’Aro, km 4, 5, de Platja d’Aro. Teniu més informació sobre Weber Store Costa Brava i Artiflora Home & Garden aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.