Prop d’un miler de persones han vist els espectacles de Culturejant des de principi de temporada

L’Associació Culturejant de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró posa fi a la primera part de la temporada 2024 amb un concert estel·lar aquest diumenge dia 19 de maig a 2/4 de 8 del vespre a l’església de S’Agaró.

Els protagonistes d’aquesta cita són l’ensemble Ars Vulgaris, encapçalat pel clarinetista serbi-indi Robindro Nikolic, acompanyat d’Abel Antón (violí), Sebastián Villanueva el Maravelí, (guitarra) i Yehoshua Escobedo (percussions).

El grup, que ha actuat arreu d’Europa per presentar el disc “Untold Cities”, interpretarà música que estableix ponts entre el passat i el present i entre Orient i Occident.

En definitiva, sonoritats pròpies de segles passats traduïdes al llenguatge modern, en una cerca apassionada del diàleg entre classicisme i provocació, contemplació i dinamisme, avantguarda i tradició, entre paraula escrita i transmissió oral. 

Com és habitual en els actes que ofereix Culturejant, és recomanable fer reserva prèvia a través del correu: aculturejant@gmail.com, o dels comptes de Facebook o Instagram de l’associació. Recordem que Culturejant, entitat liderada per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio, és una associació sense afany de lucre que, amb el suport institucional de l’Ajuntament, té per objectiu acostar la cultura a tothom i, especialment, fora de la temporada turística.

Per aquest motiu no cobra entrada sinó que funciona a través de la taquilla inversa, és a dir, a l’inici de l’acte els assistents reben un sobre i al final el lliuren amb l’aportació econòmica que considerin adient.

Culturejant, va iniciar la seva activitat fa 5 anys i, al llarg d’aquest temps, s’ha consolidat com a referent cultural a la Vall d’Aro gràcies a la gran qualitat, bellesa i professionalitat dels espectacles que presenta, fidelitzant una gran quantitat de públic, un fet que satisfà molt les responsables de l’associació perquè es repeteix cada temporada des de l’any 2020, quan va néixer el projecte.

Des de l’octubre passat, prop d’un miler d’espectadors i espectadores han assistit a les seves propostes del que porten de temporada, que es reprendrà després de l’estiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.