Novetats musicals setmana del 6 de maig

Seguim amb temps primaveral i amb noves estrenes musicals a Ràdio Platja d’Aro. Avui, 76 novetats entre les que destaquem els darrers treballs de Sia, Dua Lipa, Pet Shop Boys i Medina Azahara. Aquí trobareu la resta de destacades. Ja les teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana amics!!

NOVETAT DESTACADA

Sia presenta ‘Reasonable Woman’, l’àlbum més íntim de la seva carrera.

Després de diversos avenços que aclarien el camí cap a la seva nova etapa musical, Sia per fi està de tornada amb el treball que ha canviat completament la seva visió de la música. Cinc han estat les cartes de presentació amb què l’artista donava les primeres pinzellades abans de l’estrena completa de ‘Reasonable Woman’.

Aquest àlbum, compost d’un catàleg de 15 cançons, és la demostració absoluta d’una artista capaç de reconstruir el seu dolor i transformar-lo en allò que ja podem reconèixer com a projectes musicals més impecables de la seva carrera. Un treball en què ha estat acompanyada per artistes o, més aviat, amics, que aporten a aquest àlbum una dimensió única, convertint-lo en un genuí renaixement musical i himne per a totes aquelles que hagin passat per una situació similar. Una nova era en què, malgrat tot, no s’ha separat d’aquesta essència sonora, inconfusible segell d’una de les veus més impressionants del panorama. La darrera estrena d’aquest àlbum ha estat aquest Immortal Queen amb la col·laboració de Chaka Khan. Esperem que us agradi!

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Medina Azahara – La radio siempre está
Giselle – Te veo pensando en mi
Mr. Belt & Wezol – It’s not right but it’s okay
Casa Rusa & Los Secretos – Como será mañana
Meghan Trainor – To the moon
Dua Lipa – End of an era
Take That – All Wrapped Up
Pet Shop Boys – New London boy
Barbra Streisand – Love Will Survive (from The Tattooist of Auschwitz)
Miki Nuñez – Dins del meu cap
SDP509 – Sense pressa
Joan Reig – Volia volar
Jo Jet i Maria Ribot – Aigua de maig

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.