L’Espai Gironès celebra el 19è aniversari repartint més de 1.200 regals

Fins a l’1 de juny, l’Espai Gironès repartirà 1.215 regals, entre els quals hi ha un smartphone, tauletes, rellotges digitals, altaveus, auriculars, entrades de cinema, targetes regal d’entre 20 i 100 euros i molts premis més, amb motiu del 19è aniversari del centre, el 25 de maig.

Es pot participar en el sorteig presentant a l’estand del costat del Punt d’Informació, a la planta baixa, un o dos tiquets que sumin un mínim de 40 euros de compres realitzades als establiments del centre comercial.

L’Espai Gironès ha instal·lat un joc de llança boles espacial on els visitants poden provar sort per intentar obtenir algun dels molts planetes que tindran un regal sorpresa. Per participar s’ha d’accionar el botó de la màquina i tirar una pilota, que cau en un dels 4 planetes que contenen moltes boles espacials. S’ha d’escollir una d’elles, comprovar si ha tocat un regal i de quin premi es tracta. L’horari de participació és d’11 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Cada persona pot participar un màxim de dues vegades al dia i en el mateix moment del joc s’entrega el premi al guanyador.

El 25 de maig l’Espai Gironès fa 19 anys plenament consolidat com a gran centre comercial de referència al territori

Pau Jordà, gerent de l’Espai Gironès, destaca que “aprofitem aquest 19è aniversari per donar les gràcies a tothom qui ho fa possible i estem encantats de poder compartir amb els visitants aquests més de 1.200 regals, retornant al territori gironí tot el que aquest ens dona durant tot l’any”.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i pensades amb l’objectiu de retornar als clients la seva confiança en el centre comercial.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un nombre important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès és propietat del fons immobiliari de capital hausInvest del gestor d’actius alemany Commerz Real AG. Està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7.

L’excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any.

Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Primark, Fnac, Starbucks, Poema, Odeón Multicines, Zara, Drim, H&M, Levi’s, Bershka, Pull & Bear, Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou, JD Sports, Brighty&Co, Munich i Rituals, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.