60 joves i 13 empreses participen en unes entrevistes per cobrir llocs de treball per a l’estiu

Aquest dimecres a la tarda es duu a terme a Platja d’Aro, una jornada de speed dating, unes entrevistes de curta durada (uns 10 minuts per entrevista) on joves i empreses del municipi estableixen un primer contacte.

Durant l’entrevista, els joves presenten la seva candidatura i han de demostrar perquè són la millor opció, mentre que les empreses obtenen informació per a saber si el candidat o candidata s’adequa a les necessitats i expectatives professionals que requereix l’oferta de feina.

Si acaba sorgint el feeling entre ambdues parts, en els pròxims dies s’establiran nous contactes per a formalitzar la contractació.

En aquesta primera edició de l’speed dating dedicat en els joves de la població, que organitza Aro Impulsa · Unitat de Promoció Econòmica, s’hi han inscrit tretze empreses. Totes són de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, excepte una que és de Sta. Cristina d’Aro.

Els joves, d’entre 16 i 29 anys, són del municipi o estudien a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, que també acull estudiants de Santa Cristina d’Aro. En aquest sentit, en els dies previs a l’speed dating, una tècnica del servei d’ocupació d’ARO impulsa + No t’aturis de la Unitat de Joventut ha visitat l’IES Ridaura per informar en els i les joves, assessorar-los en aspectes vitals de la recerca de feina com l’elaboració del currículum i inscrivint en els nois i noies.

Les empreses que participen en l’speed dating busquen diferents perfils professionals i ofereixen una vintena de places en total: recepcionistes amb idiomes, un monitor o monitora, dependents i dependentes per a botigues, cambrers o cambreres, personal de sala, ajudant de cuina, un repartidor o repartidora, etc. Hi ha empreses que ofereixen diverses places.

La iniciativa la coordina Aro Impulsa · Unitat de Promoció Econòmica de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, però també té la col·laboració del programa ‘No t’aturis’ de la Unitat de Joventut municipal, Incorpora Baix Empordà, Sta. Cristina Promou (l’àrea municipal de Promoció Econòmica de Santa Cristian d’Aro) i l’IES Ridaura.

Des d’Aro Impulsa no descarten repetir l’experiència abans d’acabar l’any. La idea és celebrar entre una i dues edicions al llarg de l’any. Recentment, també es va dur a terme un speed dating amb candidats i candidates a partir de 30 anys, que va ser molt satisfactori.

Segons ens han explicat les tècniques d’Aro Impulsa, el format de la proposta respon a la voluntat d’organitzar propostes de petit format, el que permet que siguin trobades més personals on es pot oferir una atenció molt més cuidada i individualitzada a tots els participants.

Si voleu conèixer tots els projectes i serveis que ofereix d’Aro Impulsa, Unitat de Promoció Econòmica de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró podeu visitar aquest enllaç.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.