Novetats musicals setmana del 15 d’abril

Desprès d’un cap de setmana amb temperatures de record, sembla que comencem la setmana tornant a la normalitat. El que no baixa és la qualitat de les estrenes musicals a Ràdio Platja d’Aro. Avui, 74 novetats que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Blaumut ha publicat la cançó i el videoclip Camises de palmeres (Fanatik). El tema és el primer avançament del sisè disc Abisme, que es publicarà en dues parts o capítols. La primera veurà la llum el 26 d’abril i la segona, a la tardor. En declaracions a l’ACN, el compositor i cantant Xavi de la Iglesia, explica que Camises de palmeres és “un tema que parla de les coses efímeres”.

La cançó, afegeix, tracta sobre un estiu que s’enamora de la Lluna i mai sap si la tornarà a veure i per això intenta fer una fotografia del moment i gaudir-ho. De la Iglesia afirma que és “una crida a estar presents i un toc d’atenció a la societat que vivim, a la que jo no hi combrego gens”, afegeix.

El videoclip de la cançó ha estat dirigit per Marta Pérez, de la productora ‘Murmuri’, i s´ha rodat entre Arenys de Mar i el Delta de l’Ebre.

Gira

La primera part del disc està pensada per rodar en concerts d’estiu i festivals, i la segona, en teatres i auditoris, amb dos tipus espectacles ben diferenciats tant pel que fa l’estètica com en el concepte.

La presentació del primer capítol serà el 3 de maig a les Escales de la Catedral de Girona de la ma del festival Strenes.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Mark Knopfler – One Deep River
Sia – I Forgive You
Dua Lipa – Illusion
Hypaton x David Guetta – Feeling Good
Blue October – Everything We Lost In The Fire
Billy Idol – Flesh For Fantasy
Glaucs – Visc en un musical
DePol – Digue’m tan sols si has pensat
Adrien Broadway – Arcade
Orella D’Ös – Aire

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.