900 euros en premis en el 14è Concurs literari Cartes d’amor… o no!

Al voltant dels sentiments d’amor o desamor dels enamorats, la Biblioteca Mercè Rodoreda ha convocat la catorzena edició del Concurs literari de Cartes d’amor… o no!, que convida a escriptors i escriptores a partir de 12 anys a què escriguin, en català o castellà, sobre aquesta qüestió.

La participació és individual i s’han creat 3 categories: A (de 12 a 14 anys), B (de 15 a 17 anys) i C (a partir de 18 anys). L’obra ha d’estar signada amb pseudònim i l’extensió màxima són dos fulls A4, espai interlineat 1,5, Arial 12, per una sola cara. Cada participant pot presentar com a màxim dues cartes.

Presencialment: Les obres es podran presentar personalment a la Biblioteca en horaris d’obertura, fins al 2 d’abril. Dins un sobre tancat amb l’obra acompanyat d’un altre sobre tancat que contingui un full amb les dades personal: nom, cognom, DNI, adreça, telèfon de contacte i edat. En la part exterior dels sobres hi ha de constar: 14è Concurs literari Cartes d’amor… o no! 2024, el pseudònim i la categoria.

Per correu ordinari o missatgeria: Per correu ordinari o servei de missatgeria amb data màxima de registre de sortida de 22 de març de 2024.

Per correu electrònic: També poden presentar-se enviant un mail fins a les 23.59 h de l’1 d’abril a l’adreça biblioteca@platjadaro.com fent constar en l’apartat “assumpte”: 14è Concurs literari Cartes d’amor… o no! 2024. El correu ha d’incloure dos arxius adjunts: un document en format PDF o similar que contingui la carta i un altre arxiu, on consti el pseudònim i nom de l’autor, així com la resta de dades personals: nom, cognom, DNI, adreça postal completa, telèfon de contacte i edat. En el cos del missatge s’ha de fer constar el pseudònim amb el qual es presenta l’obra.

No poden presentar-se obres premiades en altres concursos i el jurat estarà format per representants del món de les lletres i de la mateixa Biblioteca.

Les obres guanyadores seran exposades i difoses per la Biblioteca a partir del 24 d’abril. El nom dels guanyadors i guanyadores es donarà a conèixer dins els actes culturals de la setmana de Sant Jordi.

El jurat concedirà 900 euros en premis. Segons les categories i les modalitats establertes, es repartiran de la següent manera:

Categoria A: de 12 a 14 anys
Millor carta en llengua catalana 110 €
Millor carta en llengua castellana 110 €.

Categoria B: de 15 a 17 anys
Millor carta en llengua catalana 110 €
Millor carta en llengua castellana 110 €.

Categoria C: a partir de 18 anys
Millor carta en llengua catalana 230 €
Millor carta en llengua castellana 230 €.

Les bases del concurs poden consultar-te aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.