Carme Hospital rep el premi Timó d’Or 2023 en reconeixement de la seva trajectòria en el turisme

La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre avui ha lliurat els seus premis anuals.

El màxim distintiu de l’entitat, el Timó d’Or 2023, ha estat per a Carme Hospital Poch en reconeixement de la seva trajectòria en el turisme de la Costa Brava i molt especialment per la seva dedicació com a presidenta d’Aromar Hotels & Restaurants i presidenta del patronat de la Fundació Jordi Comas Matamala i a les diferents entitats del Grup Costa Brava Centre.

També per formar part d’altres entitats, com són la Cambra de Propietat Urbana de Girona i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

Carme Hospital, nascuda a Bordils el 1945, es va formar en cuina, sala i gestió a l’Escola d’Hostaleria de Madrid i compta amb el títol de Directora d’Empreses Turístiques.

Amb el seu marit, en Jordi Comas Matamala, van crear un projecte empresarial de referència a Platja d’Aro. Aromar Hotels & Restaurants el conformen més de vuit empreses, entre elles l’Hotel Aromar, l’Hotel Costa Brava -el primer hotel que es va crear a Platja d’Aro el 1929- l’Hotel Platja d’Aro, el Restaurant-Pizzeria La Riera i el Restaurant Aradi, inaugurat el 1963 i que va esdevenir el principi de tot el que crearien la Carme i en Jordi.

Avui, donen feina a més de 200 persones. Durant la seva trajectòria també han format part de la gestió d’altres establiments emblemàtics de la Costa Brava, com són el s’Agaró Hotel, l’Hostal Garbí, l’Hotel La Masia i el Restaurant Cal Rei.

El 2015, es va crear la Fundació Jordi Comas Matamala en honor al llegat de Jordi Comas per contribuir al desenvolupament econòmic i social del turisme i la Carme és la presidenta del patronat. Avui dia, la fundació esdevé un referent en l’àmbit de l’anàlisi, el debat i la creació de pensament sobre el fenomen turístic.

D’altra banda, Turisme Rural Girona ha estat reconegut amb el Timó d’Argent. El seu president, Ramon Corominas, ha recollit el premi amb motiu del seu compromís amb el territori i potenciar l’agroturisme i el turisme rural a les comarques gironines i en revitalitzar la vida en municipis ubicats en espais únics..

Durant l’entrega de premis s’ha fet també el lliurament de diversos guardons més: el distintiu pels 25 anys d’activitat ha estat pel Restaurant Can Saló de Palau-Sator.

S’ha lliurat un diploma de qualitat a la Cambra de Comerç de Palamós en reconeixement al lideratge de l’entitat per impulsar el Compromís per a la Sostenibilitat Turística comarques de Girona Biosphere.

El premi proveïdor ha estat per a Energèstic com a col·laborador de confiança especialitzat en l’hostaleria i el turisme en temes energètics.

L’entrega dels guardons Timó 2023 s’ha realitzat en el marc de l’assemblea general ordinària 2024 de l’associació i també ha comptat amb deus conferències: ‘Sumar per pagar menys: compres col·lectives d’energia i autoconsum compartit’ a càrrec de Javi Sin d’Energèstic i ‘Balanç de la temporada 2023 i perspectiva del sector turístic 2024’ a càrrec de Roser Prats de CaixaBank.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.