Programa número 64 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 29 de febrer a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de l’associació Culturejant, emès el passat dijous 29 de febrer, us vam anunciar el nostre proper acte, dedicat al tango argentí, el dissabte dia 9 de març amb el duo Tanghoyde. També us vam parlar de la 21a edició del Black Music Festival de Girona, del MOT, el Festival de Literatura que se celebra a Girona i Olot entre el 14 i el 23 de març, de la darrera novel·la de l’escriptor empordanès Miquel Martín i Serra, titulada Guanyaràs una mar llisa, i de la pel·lícula Perfect Days del director Alemany Wim Wenders. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.