Novetats musicals setmana del 4 de març

Seguim amb temps primaveral a la Costa Brava, i com tots els dilluns, segueixen arribant novetats musicals, amb grans temes de grans artistes. 82 novetats que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Miley Cyrus s’uneix a Pharrell Williams a ‘Doctor (Work It Out)’

Miley Cyrus i Pharrell Williams s’han unit una vegada més al seu nou senzill, ‘Doctor (Work It Out)’. Aquesta col·laboració és un retrobament per a tots dos artistes, que van reunir les seves forces per última vegada fa una dècada. Amb la veu inconfusible de Cyrus i la producció de Pharrell, la cançó és una mescla de pop i groove enèrgic.

El tema, que aparentment estava pensat per a l’àlbum Bangerz de Cyrus de 2013, ressorgirà el 2024 amb una nova perspectiva. La cançó palpita amb un ritme contagiós, mentre Miley canta sobre el desig i l’anhel, amb una lletra a la vegada juganera i provocativa.

El llançament arriba juntament al seu vídeo musical, que us presentem aquí dalt, dirigit per Jacob Bixenman. Amb colors plans i efectes visuals, Cyrus baila al ritme de la cançó mentre mou el seu cabell voluptuós.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Alvaro de Luna feat Asan – Desconocidos
Juan Magan x Lyanno – No lo dudaré
Liam Gallagher & John Squire – Raise your hands
Galantis & David Guetta – Five seconds of summer lighter
Turbotronic – Formnage
Ana Mena – La Gata Bajo la Lluvia
Hauser – Emmanuel
Enrique Iglesias & Miranda Lambert – Space In My Heart
Adrien Broadway – On line
Emboirats feat Laura Pellicer – Lliure
Roger Padrós – El lloc
Vienna – Cançó de partida

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve més!! Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.