Programa número 63 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 15 de febrer a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de ràdio de l’Associació Culturejant, emès el passat 15 de febrer, us vam parlar dels nostres propers actes, com el recital de tango del proper 9 de març, vam fer un repàs a les efemèrides culturals d’enguany més destacades de la història de la cultura catalana, com ara el centenari de l’escriptora empordanesa Montserrat Vayreda, us vam recomanar el documental “Los días azules” dedicat a Antonio Machado, us vam informar de la presentació de la primera novel·la de Pedro Burruezo “Auto-sufí-ciencia” el proper 23 de febrer a la biblioteca de Sant Feliu de Guíxols, ens vam fer ressò del gran èxit de “La sociedad de la nieve” de J.A. Bayona en els premis Goya d’enguany i vam acabar recomanant-vos el cicle “Petits Cinèfils” de Caixaforum Girona i el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or que se celebrarà del 22 al 27 de febrer a la ciutat de Girona. Que no sigui dit que la cultura no forma part de la vostra vida!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.