Les 15 colles locals estrenen la seva participació en les Rues 2024 a Sant Feliu de Guíxols

Coincidint amb el Divendres de Carnaval, les colles de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró participen en la Rua de Sant Feliu de Guíxols, la primera del calendari de rues de la Costa Brava Centre.

Les colles del municipi desfilen en dos blocs diferents, el primer just en les primeres posicions de la desfilada ganxona (entre els números 2 i 9) i la resta cap a la part final (entre els números 48 i 54).

Les colles de la població són: Els Pimpons, Els Collonuts, Qui Ens ha Enredat, Els Impuntuals (colla nova d’enguany), Vas Dat, Els Descarrilats, No Me’n Recordo, I a tu què t’importa!, Somos los que somos, Anem de Conya, La Xalana del Port, Els IV Gats de Castell-Platja d’Aro, Els Botiflers, Colla Jove Sense Límits i la Banda del Pati.

La gran majoria participen en la categoria de Carrossa, en les modalitats Gran, Petita o d’Animació. També hi ha una comparsa. I Els Descarrilats celebren vint-i-cinc anys d’història. En total, prop de 1.400 figurants del municipi. I la colla més nombrosa d’enguany en la rua, amb 275 membres, és I a tu què t’importa!.

Podeu veure l’ordre de la rua aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.