78 colles, 4.500 participants i 11.000 euros en premis

La Gran Rua de Carrosses i Comparses de Platja d’Aro, d’aquest dissabte, 10 de febrer, aplegarà 78 colles de 14 municipis i a la vora de 4.500 participants.

A partir de les 11 h, fora de concurs i en format d’exhibició, desfilaran 10 colles amb prop de 500 participants. A partir de les 16 h i fins ben entrat el vespre, desfilaran 68 colles més amb uns 4.000 participants.

Totes les colles recorreran les Avingudes del Cavall Bernat i Avinguda de s’Agaró. Com és habitual, hi haurà una fila de cadires per a gaudir de l’espectacle amb més comoditat.

El lliurament de premis es farà a partir de la 1 h al Palau d’Esports i Congressos amb l’animació de la Fundación Ibiza.

Els guardons, amb una dotació més alta que els últims anys, premiaran els cinc primers classificats en cinc categories: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa i Colles Locals; i també s’ha previst un guardó únic per a la Millor Colla Debutant. 

Més enllà de les colles procedents de diversos punts de les comarques de Girona, com Olot, Salt, Palamós, La Bisbal de l’Empordà, Calonge, Llagostera, Santa Pau, Sant Joan Les Fonts, Sant Esteve d’en Bas, Caldes de Malavella, Pals, Sant Antoni de Calonge) també hi participen les 15 colles de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. A part dels respectius Carnestoltes, de Sant Feliu de Guíxols hi participaran una vintena de colles ganxones, i sis colles de Santa Cristina d’Aro.

Obrint la rua i fora de concurs, hi haurà la Banda El Caliu de Castell-Platja d’Aro i la colla del Rei i la Reina Carnestoltes d’enguany (Els Pimpons); i els Reis Carnestoltes dels Carnavals agermanats com Sant Feliu de Guíxols (Els Grillats) i Santa Cristina d’Aro (Els Caganers Alegres).

Al llarg de la rua, també s’habilitaran espais d’atenció de la Policia Local, Protecció Civil i Punt Lila; i amb anticipació es pot sol·licitar accés a localitats per a persones amb mobilitat reduïda.

A més, diumenge, a partir de les 12 h, les colles del municipi desfilaran pel cor de Castell d’Aro.

Podeu consultar el llistat i l’ordre de les colles en la rua d’aquest dissabte aquí (tarda) i aquí (matí).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.