Novetats musicals setmana del 15 de gener

Hem rebut molt bona música aquest dilluns de la setmana dels barbuts a RPA amb 70 nous temes a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb les millors novetats. Ja les teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet.

NOVETAT DESTACADA

Jennifer Lopez llança la sexy ‘Can’t Get Enough’ juntament amb l’elaborat vídeo amb temàtica de casament.

Jennifer Lopez ha llençat el primer senzill del que serà el seu novè àlbum, This Is Me… Now, aquest passat dimecres 10 de gener. L’alegre i estiuenc “Can’t Get Enough” ve acompanyat per un cinematogràfic vídeo amb temàtica de casament dirigit per Dave Meyers, que sembla fer picades d’ullet a la vida amorosa de la cantant.
“Encara estic enamorada de tu/ Saps que no puc tenir-ne prou/ M’encanta això/ Saps que no puc tenir-ne prou/ T’encanta això”, canta López en anglès amb la veu entretallada sobre un arranjament de platja de la cançó coescrita per l’estrella de Shotgun Wedding i produïda a l’estudi de casa seva a Los Angeles al costat de Rogét Chahayed (Doja Cat), HitBoy (Drake) i Jeff “Gitty” Gitelman (H.E.R). També van col·laborar en la composició/producció Angel Lopez (Jack Harlow), Drew Love (G-Eazy, The Chainsmokers), INK (Beyonce) i Prince Chrishan (Meek Mill, Chris Brown).

El sumptuós vídeo comença amb Lopez amb un atrevit vestit de núvia que deixa al descobert el seu melic i les cuixes, prometent “fins que la mort ens separi” al seu estimat (spoiler: no és el seu marit Ben Affleck) en un casament luxós sota la pluja mentre un assistent escèptic diu: “Et vaig dir que ella no pot estar sola”.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Green Day – One Eyed Bastard
Liam Gallagher & John Squire – Just Another Rainbow
Tiesto x Fast Boy – All My Life
Despistaos feat Enol, Hens & Walla – Fisica y quimica
Alok & Bebe Rexha – Deep In Your Love
Nena Daconte – Vuelve
David Guetta & Kim Petras – When We Were Young (The Logical Song) (Steve Aoki & KAAZE Remix)
Guadi Galego feat Rozal’en – Todo estote daré
Ariana Grande – Yes and
Anais Vila – Un vici
Mel i Sucre – Anem d’excursió
Sexenni – Suant la samarreta

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.