La Pista de Gel de Platja d’Aro bat rècord de visitants

El balanç no pot ser més positiu. La Pista de Gel de Platja d’Aro va tancar diumenge passat amb la millor xifra de visitants de les cinc edicions que ja s’han celebrat, superant els 5.000 patinadors i patinadores de l’edició 2022-23.

La direcció de Pp’s Park, empresa promotora de la instal·lació, es mostra molt satisfeta amb la gran acollida que ha tingut la pista, que ha atret principalment públic de proximitat, d’arreu de les comarques gironines i de Barcelona.

Els ponts i caps de setmana han estat els períodes amb una afluència més gran de visitants i, entre setmana, n’han pogut gaudir les escoles de la població i els nois i noies que participen en les activitats de la Unitat de Joventut municipal. També han estat un èxit les promocions 2×1 que s’oferia en els visitants del Pessebre Vivent, Parc Infantil de Nadal ‘Mar dels Nens’ i Parc d’Atraccions Pp’s Park.

La direcció de la pista també recorda que, en el context d’extrema sequera, s’ha fet una gestió molt acurada de l’aigua que s’ha destinat a la formació de la làmina de gel, utilitzant aigua no potable procedent d’un pou municipal i reutilitzant l’aigua del desglaç en les instal·lacions del parc d’atraccions.

I s’ha col·laborat amb el Grup Natura Sterna fent una compra per a l’entitat local de 10 caixes niu per mussol comú que es repartiran per la població.

A part de ser l’edició amb més visitants, a més a més, ha estat la pista més gran de totes les edicions celebrades fins ara, sota una carpa de 525 metres quadrats amb il·luminació espectacular, música i ambientació nadalenca.

L’accés a la pista durant 45 minuts ha costat 8 euros, inclòs el lloguer de patins i les bosses d’un sol ús per cobrir els peus.

La pista va obrir l’1 de desembre i ha tancat l’endemà de Reis, confirmant-se com una de les principals atraccions de les Festes en el municipi, i que mira cap al futur amb el repte de continuar sorprenent grans i petits.

(Foto de portada de Jordi Ribot)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.