Els Dissabtacles d’etc… a Castell d’Aro, cada segon dissabte de mes

Aquest dissabte, 13 de gener, a les 19 h, s’estrena a l’espai Escoles Velles de Castell d’Aro el cicle ‘Els Dissabtacles d’etc…’.

El segon dissabte de cada mes (excepte en el mes de febrer que serà el tercer dissabte per no coincidir amb els actes centrals del Carnaval) la plataforma creativa ha programat diverses activitats i espectacles gratuïts per a tots els públics. Només es demana una consumició mínima obligatòria (1 €).

Aquesta és la informació que etc… publica en la seva web sobre tots els espectacles:

13 de gener – Poetry Slam

T’agrada la poesia? Doncs no pots faltar a la primera edició del Poetry Slam.
! No es tracta d’una simple lectura: els participants competiran entre ells per decidir qui ha escollit i interpretat millor els seus poemes. El seu triomf en mans d’un públic entregat! El resultat final, estarà a les teves mans! De debò t’ho vols perdre?

17 de febrer – Lectures Dramatitzades

Veniu a gaudir de la nostra particular versió de l’aclamat “CRIATURES”, en una lectura dramatitzada, on tindràs la llibertat d’imaginar com faries la posada en escena.
Pretenem que us ho passeu bé escoltant-nos, gaudint del text, però també de les veus, de l’entonació, el volum… fixeu-vos en les paraules. Teatre escoltat.
Pur divertimento per tots els teus sentits!

9 de març – Microteatre Cites

Trobades casuals, expresses, absurdes, hilarants, sorprenents. Una situació, dues persones… què passarà en aquestes particulars cites teatrals que t’hem preparat? Un conjunt d’esquetxos que et faran riure, pensar i emocionar-te!. Preparada per la nostra primera cita? Voldràs una segona!

13 d’abril – El Ball de la Cort

T’agradaria endinsar-te a l’època del Barroc? Imaginar-te dins de la gran sala de ball d’un palau?
Doncs no t’ho pensis més! Vesteix-te amb les teves millors gales i vine a gaudir del genuí ball que et tenim preparat! Minuet, Tambourí, Mussete… Podràs tirar el temps enrere!… Sense por al ridícul… perquè si no és Barroc… és barraca!

11 de maig – Mostra de Curtmetratges

T’agrada el cinema? Ets dels que els agrada posar-se darrere de la càmera i explicar històries? Doncs no et pots perdre la 1a Mostra de Curtmetratges dels Dissabtacles d’ETC.
Participa i t’assegurem un públic entregat, un jurat competent i un premi ben cinematogràfic!

8 de juny – La Festa dels 50’s

Els anys 50 van marcar una fita a la història de la música: El naixement del Rock & roll… Puja al teu “Cadillac”, pentina’t amb un gran tupè i vine a gaudir amb nosaltres d’aquesta festa especial amb música en directe al més pur estil Jukebox!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.