Compte enrere cap al Carnaval 2024!

Aquest any, el Carnaval cau d’hora. Després de l’arribada de 2024 ja s’ha activat el compte enrere cap a una de les celebracions més esperades.

Coincidint amb el segon dia de l’any, i quan només falta un mes pel tret de sortida, l’Ajuntament ho ha oficialitzat donant a conèixer el cartell promocional de la 46a edició del Carnaval i les activitats més destacades, del 3 al 14 de febrer.

El cartell l’ha dissenyat Ricardo Argüelles i està inspirat en les disfresses tant de la Reina i el Rei Carnestoltes d’enguany, com del conjunt de la seva colla, Els Pimpons.

En la seva 46a edició es preveu la celebració d’una quinzena d’activitats de mà de la regidoria de Turisme amb la col·laboració de la Federació de Colles de Carnaval; amb l’esperit d’oferir un carnaval popular i familiar, amb propostes majoritàriament gratuïtes i a l’aire lliure.

La Gran Rua de Carrosses i Comparses serà dissabte 10 de febrer (16 h) a les avingudes del Cavall Bernat i de S’Agaró amb una seixantena de colles que optaran a 8.000 euros en premis per als cinc primers classificats en cinc categories: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa i Colles Locals; i també guardó únic per a la Millor Colla Debutant. Més enllà de les colles procedents de diversos punts de les comarques de Girona, també hi participaran les 15 colles de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró -enguany amb la novetat de la Colla Impuntuals-. També fora de concurs, i en format d’exhibició el mateix dissabte a primera hora del matí (11 h) hi desfilaran una desena de colles més: d’aquesta manera, el públic pot gaudir d’un jornada carnavalesca complerta (com és habitual, hi haurà una primera fila de cadires, gratuïtes). El lliurament de premis serà la mateixa nit enmig del ball que se celebra al Palau d’Esports i Congressos.

Altres moments i dates clau de la celebració és el diumenge 4 de febrer amb Trobada Infantil amb animació a S’Agaró i el Canvi d’Atributs entre Reis Carnestoltes; dijous 8 de febrer amb el Pregó de Ses Majestats i la celebració del Dijous Gras; diumenge 11 de febrer amb la Rua de Colles Locals a Castell d’Aro; o dimecres 14 de febrer amb l’Enterrament de la Sardina. Enguany, presidiran tots els actes Judith, Reina Pimpona més esbojarrada i de la festa una enamorada i Jordi, Rei dels Pimpons més engrescador, que entre vi i vi aixeca el pirulí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.