13 vídeos protagonitzats per joves i personal de l’Ajuntament apropen l’administració local al jovent

Amb la finalitat d’apropar l’administració local a les persones joves del municipi, l’àrea de Joventut ha promogut l’elaboració de diversos vídeos temàtics on els joves interactuen amb el personal de diferents àrees del consistori com són Esports, Cultura, Turisme, Infància, Centre Cívic  Vicenç Bou / Escoles Velles, Promoció econòmica, Policia local, Joventut, Escola d’adults, OAC, Arxiu, Biblioteca i Serveis socials.

La proposta d’elaborar aquest material ha sorgit del diagnòstic que s’ha fet durant l’elaboració del pla local de Joventut, on les persones joves expressen que se senten molt allunyades de l’administració local.

Per aquest motiu s’han creat tretze vídeos, on les persones joves són les protagonistes conjuntament amb les persones que estan darrere de cada servei.

Els vídeos volen fomentar la participació i fer arribar al jovent un element bàsic com és la informació. Des de l’àrea de Joventut remarquen que “tenir accés a la informació i conèixer els recursos disponibles, tant els propis com els aliens, és indispensable per fer un pas més enllà, i voler formar part d’un projecte (grup, organització, activitat) no només com a consumidor/a d’aquell servei o espai, sinó en l’àmbit activista, per col·laborar en moments concrets o implicar-se en el seu dia a dia”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.