ADEM participa aquest cap de setmana en la campanya nadalenca ‘Escolta el batec del teu comerç. Comerç local: Vine i viu-lo!’

D’avui fins diumenge, l’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró participa en la campanya ‘Escolta el batec del teu comerç. Comerç local: Vine i viu-lo!’ promoguda per PIMEC, la patronal de les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya.

La voluntat de la campanya, amb més de 19.000 establiments adherits a tot el territori català, és fer valdre i visualitzar les fortaleses i el valor afegit que aporten el comerç i la restauració de proximitat, oferint un tracte personalitzat, experiència, economia circular i sostenibilitat, trets que caracteritzen el comerç de proximitat.

L’objectiu és impulsar la consciència col·lectiva sobre els avantatges de la compra i el consum al territori i deslligar-se de les campanyes massives de grans descomptes i de les rebaixes d’hivern.

La campanya és un batec pel comerç local, que és vital per una ciutat perquè genera riquesa i diversifica l’oferta existent.

Els comerços adherits realitzaran diferents activitats en el marc de la campanya nadalenca.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.