Un Fiat 500 híbrid, 1r premi del Gran Sorteig de Nadal

Aquesta setmana ja s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament el premi estrella de la campanya comercial El Gran Sorteig de Nadal: un Fiat híbrid, del qual es coneixerà el nom del guanyador o guanyadora en vigília de la Nit de Reis.

La campanya funciona com altres edicions. Fins al 3 de gener, tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar d’establiments i serveis adherits a la campanya tindrà l’oportunitat de guanyar diverses premis: un Fiat 500 híbrid (1r Premi), una bicicleta elèctrica (2n Premi) o una tauleta tàctil (3r i Premi).

Es participa desant una butlleta de paper en les urnes dels mateixos comerços.

El dijous 5 de gener a les dotze del migdia, a la Sala d’Actes de la Casa de la Vila, s’hi farà el sorteig públic dels tres premis davant notari.

El Gran Sorteig de Nadal, que enguany arriba a la vuitena edició, ha esdevingut un dels grans exponents de la campanya de promoció i activitats Aquest Nadal, el millor regal és Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Una iniciativa d’AROimpulsa · Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de les associacions professionals del municipi: Associació d’Empresaris; Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn; S’Agaró-Sant Pol Es Mou; i l’Associació d’Hotels.

Una iniciativa que, any rere any, té la participació de més de 30.000 butlletes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.